Hospes Zinkwerk te Nij Beets

Gespecialiseerd in het leveren en monteren van koper- en zinkwerk
Op zoek naar een specialist in koper- en zinkwerk?

Hospes Zinkwerk

Hospes Zinkwerk te Nij Beets is gespecialiseerd in het leveren en monteren van koper- en zinkwerk. Het bedrijf bestaat sinds 1997 en is continu gericht op kwaliteitsverbetering en innovatie van materiaal, toepassing en montage. De bouwkundige markt ontwikkelt zich voordurend. Hospes Zinkwerk volgt die ontwikkelingen op de voet.

Levering in elke maat

Hospes Zinkwerk levert en monteert koper en zink in alle denkbare toepassingen en in elke gewenste maat. Maar de klant kan ook zelf aan de slag! Hospes Zinkwerk levert op afspraak complete doe-het-zelf pakketten, bestemd voor de handige klusser. De materialen kunnen bovendien binnen 48 uur worden geleverd, op maat en zonder instelkosten.

Neem vrijblijvend contact op

Werken in opdracht

Hospes Zinkwerk voert opdrachten uit van bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren. Vaak voert het bedrijf het complete zink- en koperwerk uit. Hospes Zinkwerk is qua kennis en materiaal helemaal ingesteld op deze “tak van sport” en zijn altijd beschikbaar voor het uitvoeren van speciale klussen die een beroep doen op de creativiteit van de vakmensen van Hospes Zinkwerk. We doen ons werk dan ook met veel plezier. Dat zie je terug in het eindresultaat.